top of page

Neked is vállalkozásod van?

Nem könnyű mindent nulláról kezdve egy kisvállalkozást elindítani, az ember először nem is tudja milyen nagy fába vágja a fejszéjét.

 

Számomra hatalmas segítség volt, hogy tanulhattam másoktól, akik hasonló utat járnak. Éppen ezért ha te is kisvállalkozó vagy, és úgy érzed, hogy elakadtál valahol, vagy csak jó lenne valakivel beszélgetni a kihívásokról, írj nekem üzenetet! 

 

Tartsunk össze, segítsük egymást :)

Együttműködések

Természettel, növényekkel, vagy állatokkal kapcsolatos termékeket árulsz? Keress meg és gondolkodjunk együtt, hogy hogyan tudjuk segíteni egymás vállalkozását

Hasznos linkek

Etsy

Én anno az Etsy-n kezdtem és a nemzetközi eladásokhoz még mindig használom, mivel automatikusan kalkulálja a 3. országbeli adókat, áfákat, így ezeknek nem kell országonként utánajárnom.

Ha ezen a linken regisztrálsz, mindketten 40 ingyenes termékfeltöltést kapunk.

SumUp kártyaolvasó

2021-ben kezdtem el piacokon is árulni a képeket, és a vásárlók több mint fele kérte a kártyás fizetést. Szeretem a SumUp-os olvasót, mert nagyon könnyű használni és ritkán kell tölteni.

Ha ezen a linken keresztül veszed meg első kártyaolvasódat, akár 10 000 Ft kedvezményt is kaphatsz én pedig egyszeri jutalmat kapok.

Faire

wholesale

A Faire egy nemzetközi nagykereskedelmi vásártér, amin több ezer butik, üzlet és webáruház keres új termékeket a boltjába. Már több nagyértékű eladásom is volt az oldalon keresztül és nagyon elégedett vagyok a platformmal. (Magyar viszonteladók számára még nem nyitott, csak készítők tudnak regisztrálni)

Ha ezen a linken regisztrálsz egy egyszeri jutalmat kapok.

bottom of page