top of page

The Zoologist Archives

A márkáról

Az otthonunk a legfontosabb hely az életünkben, és hiszem, hogy a környezetünk nagy hatással van ránk. Ezért fontos, hogy ebben a szeretett térben, olyan tárgyakkal vegyük körül magunkat, amelyek jó érzéseket keltenek bennünk.

Azért hoztam létre a The Zoologist Archives márkát, hogy olyan holmikat választhass az otthonodba, amikre örömmel nézel rá akár egy fárasztó nap után is. Hogy akkor is elmerenghess a természet szépségén, mikor nincs időd kimenni a szabadba.

156-S-w.jpg
Fanni

Rólam

Fanni vagyok és 2020-ban indítottam a vállalkozásomat.

Nálunk soha nem volt üres négyzetméter a falakon, a művészet egész életemben körülvett. Mindig magával ragadott az 1800-as évek természettudományos képeinek világa, talán azért is mert a gyerekszobám fő dísze egy óriási papagájos Audubon poszter volt. (amit a mai napig őrzök)

 

Az első babánk elvesztése után elhagytam az irodai munkámat és nem volt kérdés, hogy művészettel szeretnék foglalkozni. Számomra ez nem csak munka, gyógyulási folyamat is.

 

Minden rendelést a legnagyobb szeretettel tervezem meg, készítem össze és csomagolom be, hiszen kisvállalkozóként az a legfőbb célom, hogy termékeimmel örömet okozzak a vásárlóimnak.

Ez történik mostanában
2023. január 5.

2023 februártól határozatlan időre bezár a webshop, mivel a következő időszak fókuszában a család lesz nálam.

Várható újranyitás: 2023 ősz-tél

bottom of page